close
  • maandag 20 september
Algemeen

Vandaag is het Internationale Vrouwendag

Vandaag is het Internationale Vrouwendag

Internationale Vrouwendag staat elk jaar op 8 maart in het teken van strijdbaarheid en het gevoel van solidariteit van vrouwen overal ter wereld, meestal aan de hand van een specifiek thema. Internationale Vrouwendag is in de twintigste eeuw ontstaan doordat vrouwen opkwamen voor hun rechten, onder andere op het gebied van arbeid en kiesrecht. In 1911 werd de Vrouwendag internationaal voor het eerst gevierd, in 1912 voor het eerst in Nederland.

Thema 2019

Het thema van Internationale vrouwendag in Nederland is Heldinnen. Heldinnen die zich op uitzonderlijke wijze hebben ingezet voor de rechten van de vrouw, voor gelijkheid, voor hun medemens. Ook wij van 50+ in Nederland willen graag alle heldinnen bedanken. Daarom hebben we in samenwerking met onze partner THEBAGSTORE.nl een mooie actie opgezet. We mogen 5x een waardebon van € 50,- weggeven aan jouw heldin.

Wat moet je doen
Ga naar dit bericht op onze Facebookpagina, tag jouw heldin en vertel ons waarom zij jouw heldin is! Wie weet wint ze die waardebon van 50,- te besteden bij THEBAGSTORE!

Ook jij kunt direct profiteren! Want alleen vandaag is er een korting van 25% op het volledige assortiment bij THEBAGSTORE met de kortingscode Lady25!

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook