Media

50 plus tipt fascinerende podcasts over de dood

Deze maand aandacht voor podcasts over de dood. In het leven weten we een ding zeker; we gaan allemaal een keertje dood. De een wat eerder dan de ander, maar het is iets wat we allemaal met elkaar gemeen hebben. Sommige mensen zijn er bang voor, anderen zijn erdoor gefascineerd, niemand weet precies hoe het werkt, en of en wat er eventueel na komt. In deze podcasts is er aandacht voor dat waar we het niet vaak over hebben. De dood.

Lezers opgelet! Het nieuwste boek van de schrijfster van ‘Een klein leven’ mag je niet missen!

Vandaag is het langverwachte tweede boek van bestseller auteur Hanya Yanagihara verschenen. En hoewel de titel misschien wat misleidend kan zijn weten fans van het eerste uur dat ook dit boek geen lichte kost zal zijn. Dat het weer een briljante roman zal zijn die inslaat als een bom en blijvend een krater achter zal laten is bijna onvermijdelijk. Deze mag je niet missen!

Full 1
Advertentie
Ook de actieve 50+ers op een mooie & laagdrempelige manier bereiken?

50plus tipt de leukste podcasts voor vrouwen

Deze maand aandacht voor de leukste vrouwen podcasts, die overigens net zo goed door mannen gewaardeerd en beluisterd kunnen worden; podcast over kunst, feminisme, seks, eten, reizen en eigenlijk alles wat het leven op deze aardbol de moeite waard maakt.

Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain komt terug in de bios

Het is twintig jaar geleden dat de Franse komedie Le Fabuleux Destin d’Amélie Poulain, wereldwijd in première ging. Vanaf donderdag 23 december is de film opnieuw in de bioscoop te zien. Hoewel wij het een no brainer vinden, geven we hieronder toch een aantal redenen waarom je deze film absoluut (opnieuw) moet gaan kijken.

Full 1
Advertentie
Ook de actieve 50+ers op een mooie & laagdrempelige manier bereiken?

50 plus tipt de beste podcasts voor mannen

Deze maand aandacht voor de beste mannen podcasts, die overigens natuurlijk net zo goed door vrouwen gewaardeerd en beluisterd kunnen worden; podcasts die over onderwerpen gaan waar (met name) mannenharten harder van gaan kloppen.

50 plus tipt de beste boeken podcasts

Deze maand aandacht voor de beste podcasts over boeken; echte boekenwurmen lezen niet alleen veel boeken, maar praten er ook nog eens graag en veel over. Of luisteren naar deze podcast waarin boeken en schrijvers centraal staan.

Full 1
Advertentie
Ook de actieve 50+ers op een mooie & laagdrempelige manier bereiken?
Full 2
Culinaire routes
De leukste restaurants, de meest verfijnde smaken, de eerlijkste gerechten.
Full 2
Full 2
Fiets, wandel- en vaarroutes
Kom lekker in beweging en loop of fiets een mooie route!
Full 2
Full 2
Er op uit
Nederland is veelzijdiger dan je denkt. Laat het dagelijkse leven even achter je en geniet!
Full 2
Full 2
Schrijf mee
Vertel jij graag mooie verhalen? Schrijf dan mee met de redactie van 50+
Full 2
previous arrow
next arrow
Scroll naar top