close
  • zondag 29 maart
Mobiliteit

Bezoek de ANWB op de E-bike Xperience

Bezoek de ANWB op de E-bike Xperience

Ben je op zoek naar een e-bike of wil je er gewoon eens eentje uitproberen, dan kun je op 11 en 12 februari in Jaarbeurs Utrecht terecht. Tegelijk met de Fiets- en Wandelbeurs vindt hier de E-bike Xperience plaats. De ANWB is erbij, met veel leuke activiteiten voor fietsers en advies voor als je op zoek bent naar een nieuwe e-bike.

Fantaseer je al een tijdje over een elektrische fiets, maar heb je geen idee waar je je zoektocht moet beginnen? Dan ben je bij de E-bike Xperience aan het goede adres. Je kunt er namelijk heel veel elektrische fietsen uitproberen op drie uiteenlopende testparcours. Zo vind je bijvoorbeeld een helling maar ook een schelpen- en zandpad. En voor de razendsnelle high speed e-bikes (speed pedelecs) is er een aparte strook waarbij over de gehele hallengte snelheden tot 45 km/u bereikt kunnen worden. Op de beurs vind je daarnaast een groot aanbod aan accessoires, verlichting, kleding en andere e-bike accessoires.

Dit doet de ANWB

Ook de ANWB is op de E-bike Xperience aanwezig om je te voorzien van advies, tips en leuke acties. Dit kun je allemaal bij de ANWB-stand verwachten:

Bestel kaarten met korting

Met je toegangskaart voor de E-bike Xperience mag je gratis bij de Fiets- en Wandelbeurs naar binnen (en andersom). Hier doe je inspiratie op voor een mooie fiets- of wandelvakantie en je kunt er terecht voor trekkingfietsen, fatbikes, ligfietsen, mountainbikes en outdooruitrusting.
Bestel je kaarten voor de E-bike Xperience via Land van ANWB en krijg € 4 korting!

Kaarten winnen?

Lees hier meer over hoe je kans maakt op kaarten voor de Fiets- en Wandelbeurs.

Geschreven door: Redactie

Abonneer op onze nieuwsbrief

Volg ons via Facebook